|
|
Знаете ли Вы, что ... | |
![]() |
...до того как открыть новую тему, стоит использовать поиск: такая тема уже может существовать. |
<< Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >> |
Школы Школьные темы |
Ответить |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#101 |
+ 0
11/11
– 0
0/0
![]() |
У моих детей в школе учительница музыки просит написать реферат на сумму 5000 сум, или сдать по 2000 сум для ремонта кабинета музыки, с каждого ученика класса изучающего музыку. Когда ученики спросили, что значит реферат на 5000 сум, учительница сказала, что это должен быть реферат на ту тему которую она назовёт ( не менее 25 листов) и все илюстрации в этом реферате должны быть только цветными. Утвеждает что все это только с согласованием директора школы.
Да ещё вопрос гос-же Нигоре Усманове: читая этот блог я думаю что Вы работаете в сфере образования, немогли бы Вы ответить мне на следующий вопрос: как узнать о рейтингах школ города Ташкента? может есть какой-либо сайт народного образования где об этом пишут? |
|
Ответить |
![]() |
#102 | |
![]() ![]() ![]() програмщег
+ 2,743
5,086/2,116
– 69
99/68
![]() |
Цитата:
Ответить |
![]() |
#104 | |||
+ 440
311/211
– 78
27/20
![]() |
Цитата:
Ответить |
"+" от:
|
![]() |
#106 | |
![]() ![]() ![]()
+ 4,426
3,679/1,480
– 82
66/51
![]() |
Цитата:
А по призванию - больше литератор. Оффтоп: представители МНО - Абдурашид Хундибаев и Jasurbek Urinbaev и занимаются больше внедрением, полицейских функций нема. Последний раз редактировалось Colorado; 24.04.2011 в 17:02. |
|
|
Ответить |
![]() |
#107 | |
QR.Xo'jayli tuman 70-maktab
o'qituvchi
+ 7
23/16
– 0
2/1
![]() |
Цитата:
|
|
|
Ответить |
![]() |
#108 |
Мактабларда пул йиғилиши фақатгина ота-оналар томонидан хомийлик томонидан амалаг оширилади
1. Хар йил охирида ремонт учун 2. Кутубхона фонди (яъни ўқув қўлланмалар ижараси учун) 3. Спорт ривожлантириш учун ва бошқалар ўқувчилар пул йиғиш манимча билмадим бунақа бўлганми ёки ёқми |
|
|
Ответить |
![]() |
#109 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ўқувчилар ҳам баъзан мактабда тадбир ўтказишаётганда ёки синф тадбирларигна ҳам пул йиғишади.
Куни кеча бир воқеани эшитдим. 9-синф ўқувчилари тадбирга пул йиғишган ва 70 минг сўм пулни йўқотиб қўйишган. Айбни эса ўша синфдаги бир болага тўнкашган. Бола пулни мен олмадим деса ҳам "ўғри"га чиқариб қўйишган ва эртага пулни олиб келишини ва агар пулни олиб келмаса "ўғри"лигини бутун мактабга ёйишлигини айтишган. Ўқувчи ночорроқ оиладан бўлганлиги учун ва ота-онасига бу ҳақида айтмай ўзини-ўзи осиб қўйган. Тергов, сўраб-суриштиришлар натижасида боланинг ўзлимига "йиғ-йиғ" ва асоссиз айб-туҳмат сабаб бўлганлиги аниқланган. |
|
Ответить |
![]() |
#110 | |
Заблокирован(а)
+ 779
692/496
– 112
111/78
![]() |
Цитата:
Хамма нарсага ночоррок одамлар жавобгар булиб колаверади.. |