|
|
|
|||||||
| Знаете ли Вы, что ... | |
| ...до того как открыть новую тему, стоит использовать поиск: такая тема уже может существовать. | |
| << Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >> | |
| Приятного аппетита! Правильное и неправильное питание, продукты |
| Ответить |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#32 | |
![]() |
Цитата:
![]() Sumalak jamoatchilik taomi bolganligi uchun bu maqtovlarni o'zimniki va o'quvchilarimniki deb qabul qilaman. Garchi maktabni bitirib ketishganligiga 6 yil bo'lsa ham baraka t6opkurlar har yili to'planishib birgalikda sumalak tayyorlash sinfimning urfiga kirib qolgan. Ahilligiga ko'z tegmasin bularni. Keyingi yili nasib qilsa sumalakni uforumdoshlar bilan Chustiy boshchiligida qilarmiz. Labbay? |
|
|
|
Ответить |
|
"+" от:
|
|
|
#33 | ||
![]() |
Цитата:
Lekin uyushtirilsa va nasibamiz qo`shilgan bo`lsa forumdoshlar bilan jon jon deb qatnashamiz ishnavering
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
||
|
|
Ответить |
|
|
#35 |
![]() |
Sumalak mavsumi ham boshlanmoqda
kimda qanday harakatlar ketmoqda?
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
|
|
Ответить |
| Реклама и уведомления | |
|
|
#37 |
![]() |
Nega yo`qligidan deyisiz?
O`tgan yili tanlovda ikkita recept kelgan edi... Marhamat: http://oshxona.uz/index.php?option=c...5-31&Itemid=78 http://oshxona.uz/uz/tanlovlar/52-ta...0-sumalak.html Va mana bu kamina tomonidan tayyorlangani: http://oshxona.uz/index.php?option=c...2-27&Itemid=65
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
|
|
Ответить |
|
|
#38 | |
|
частная фирма
электромонтажник
Сообщений: 87
+ 6
44/26
– 1
1/1
![]() |
Цитата:
|
|
|
|
Ответить |
|
|
#39 |
![]() |
Вопрос про масло в сумаляке. У Карима Махмудова указан 1 кг масла на 1 кг пшеницы. На мой взгляд катастрофически много масла. Сколько видела, как готовят сумаляк, для большого объема пшеницы маслом едва смазывают дно казана. Откуда у Каримова такое число? Какой-то особый сумаляк?
|
|
|
Ответить |
|
|
#40 |
![]() |
По моему тоже слишком много масла...
В Сурхандарье, готовый сумалак жарят на домашнем сливочном масле, получается вкуснятина. Я только такую могу кушать много. Обычную только пробую.
__________________
ZiyoNET.uz - Все про образование, науку, культуру и спорт: Публикации | Библиотека | Справочное | Форум Прими участие в развитии ZiyoNET: Создай сайт на ZiyoNET | Добавь книгу в Библиотеку |
|
|
Ответить |
|