|
|
Знаете ли Вы, что ... | |
![]() |
...для каждой темы существует свой раздел. Изучите структуру форума. Если соответствующего раздела нет, то всегда есть раздел "Разное" :) |
<< Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >> |
Приятного аппетита! Правильное и неправильное питание, продукты |
Ответить |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#141 |
![]() |
![]()
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
|
Ответить |
6 "+" от:
|
![]() |
#142 |
![]() |
Behi do'lma...
![]()
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
|
Ответить |
3 "+" от:
|
![]() |
#144 |
![]() |
Димляма в горшочке - кўза дим
![]() ![]()
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
|
Ответить |
4 "+" от:
|
![]() |
#145 |
![]() |
Bugun bobolarimiz Mirzo Bobur va Alisher Navoyi tavalludlari munosabati bilan Karvonsaroyda hattot va rassomlar ko`rgazmisi bo`lib o`tdi.
Dunyo bo`ylab 20- asr hattoti unvoniga sazovor bo`lgan usta Habibullo Solih va u kishining shogirdlar hattotlik sirlari bilan bo`lishishdi. Hattotlarimiz bizga ham o`z ijodlari bilan ulashishdi.... ![]()
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
|
Ответить |
4 "+" от:
|
![]() |
#146 |
![]() |
Картошкали бўғирсоқ Гарчи номи кўпчиликка нотаниш бўлсада, аслида ўзбек миллий ошхонасида маълум ва машхур таомлардан ҳисобланади. Фақат биз буни “перашка, пирожки” деб эшитиб ўрганиб қолганмиз. Бу сўзлар русча сўзлар бўлгани боис картошкали бўғирсоқ дея номладик ва буни тўғри қабул қилишизга умид қиламиз. Барчага маълумки буни ҳам бир неч ҳил турлари мавжуд, биз эса бошланишига картошкали турини тайёрлашга уриниб кўрамиз. ![]() ![]() ![]() ![]() ЛИНК...
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
|
Ответить |
"+" от:
|
![]() |
#148 |
![]() |
Кўчирмоқчи бўлганлар учун Ҳурматли ўқувчилар, эътибор қилган бўлсангиз сайтимиздаги маълумотларни кўчириш имконияти яна қайта йўлга қўйилди. Аслида олдин ҳам кўчиришни тақиқламоқчи эмас эдик, аммо ўзбек тилида чоп этилаётган кўпгина, хаттоки номлари чиққан ойнома ва рўзномалар на бир огоҳлантиришсиз ва на бир рухсатсиз олиб чоп этишаётган эди. Чоп этганда ҳам на бир муаллиф, ва на бир манбасиз ўз номларидан чоп этилаётган эди.Тайёрига айёр бўлган сон-саноғи йўқ ҳар ҳил кўчирмачи сайтларнику айтмай қўяверайлик. Ўтган ҳафта китоб расталари ва матбуот дўконларига бориб, пазандаликка оид бир нечта ойнома ва рўзномаларда сайтимизда жойланган 7-8 та рецептлар чоп этилганини гувоҳи бўлдик. Агар хозир уларнинг номлари ва сонларини бирма бир санаб ўтилса, мулзам бўлиб қолишлари мумкин. Сўзларимизни ёлғон дейишса, ўша саҳифани расмини ҳам жойлашимиз мумкин. Аслида бу холга сал кам бир йилдан буён кўз юмиб, кўл силтаб келаётган эдик, аммо баъзилар расмлардаги Oshxona.Uz ёзувини олиб ўрнига ўзининг номини қўйиб ўз номидан чоп қилиб, худди бир ишни қойиллатиб қўйгандек, бировнинг меҳнатига олқиш олаётганидан мамнун юрганлар учраб тургани учун, шу саҳифа орқали ана шундай тоифадаги инсонларга мурожат этишга мажбур бўлдик. Сайтимиздан мақола ва рецептларни кўчириб ҳамюртларимизга етқазишларига биз асло қарши эмасмиз, хохлаганча қўчириб олиб чоп этишлари, юртдошларимизга етқазишлари мумкин, зотан биз ҳам айнан ватандошларимизга ёрдамимиз тексин дея харакат қилмоқдамиз, фақатгина чоп этмоқчи бўлганлар муаллифлик ҳуқуқларига риоя қилган ҳолда муаллифини ёки манбасини кўрсатиб қўйишса жудаям яхши бўлар эди. Олдиндан огоҳлантириб қўйишса янада аъло бўлади. Бунинг учун сайтимизда Биз билан боғланиш рукни орқали алоқа ўрнатиш мумкин. Бизни тўғри тушинасизлар деб умид қиламиз...
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
|
Ответить |
![]() |
#149 |
![]() |
Go`shtni vakuum holida pishirish uchun mahsus vakuum paketlaridan op keludim...
Bugun bir tovuqni ichini sabzavotlaga to`ldirib vakum paketiga o`rab duhovkaga tiqvordik judayam mazali va ajoyib chiqdi ![]()
__________________
http://www.oshxona.uz сайт Узбекской кухни |
|
Ответить |
"+" от:
|
|