|
|
Знаете ли Вы, что ... | |
![]() |
...инструкция по установке аватара описана в Правилах форума. |
<< Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >> |
ZiyoNET Общественная образовательная сеть |
Ответить |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#713 | |
![]() ![]() ![]() |
Цитата:
ОПЯТЬ нареч.1 яна, тағин, қайта(дан); вы опять пришли? сиз яна келдингизми?; когда мы опять встретимся? биз яна қачон учрашамиз?;2 прост. бу сафар ҳам; яна; и опять денег у меня с собой нет бу сафар ҳам ёнимда пул йўқ; опять же придётся обратиться к врачу яна врачга боришга тўғри келади; опять-таки яна, яна бир карра, бундан ташқари; я опять-таки повторяю, что... мен яна бир карра такрорлайманки... СНОВА нареч. янгидан, яна, тағин, қайтадан, бошқатдан; когда мы снова встретимся? яна, қачон учрашамиз?; я снова прочёл эту книгу бу китобни мен яна бир марта ўқиб чиқдим; начинать снова бошқатдан бошламоқ; снова здорово прост. яна бўлмадими!, яна бўлмапти-да!, яна ўша аҳволми?
Ответить |
"+" от:
|
![]() |
#715 |
![]() ![]() ![]()
+ 4,426
3,679/1,480
– 82
66/51
![]() |
Қадрли гурман ва гастрономлар, қуйидаги жумла ва сўзларни ўзбекча адабий тилга таржима қилишда ёрдамингиз керак.
Снобизм Легко. В любой день (Easy. Any Day) Пицца в чикагском стиле (шикаго-стайл пицца) и еще Ўзбек тилида лахмаджун таомини эквиваленти борми (лахмаджун деб ёзса, тушунарли бўладими)? Последний раз редактировалось Colorado; 25.12.2011 в 17:26. |
|
Ответить |
![]() |
#716 | |
![]()
+ 1,042
1,526/636
– 63
80/43
![]() |
Цитата:
Легко. В любой день (Easy. Any Day) - Оддий. Исталган кунда. Пицца в чикагском стиле - Чикаго услубидаги пицца лахмаджун - "лахмачун" деб ёзиляпти шекилли... |
|
|
Ответить |
"+" от:
|
![]() |
#718 | |
![]() Freelancer
consultant
+ 4,053
3,248/1,245
– 266
151/145
![]() |
Цитата:
бу идиш уларда бўлмагани учун шундай қўлланилади, ҳудди кетмон (кетмен) каби... обдаста - узкогорлый кувшин с длинным носиком (служит для умывания) - бу сўзни ҳам қандай бўлса, шундай қўллашса керак, чунки муқобили йўқ уларда...
Ответить |
2 "+" от:
|
![]() |
#720 | |
![]() ![]() ![]() |
Цитата:
Легко. В любой день (Easy. Any Day) - Муаммо йўқ, айтган кунингиз муҳайё этамиз, маъносида. Пицца в чикагском стиле – Чикаго услубида безак бериб тайёрланган пицца
Ответить |
"+" от:
|
|