Моё меню Общее меню Сообщество Правила форума Все прочитано
Вернуться   uForum.uz > ИКТ и телеком > События... > Интернет-фестиваль
Сообщения за день Поиск
Знаете ли Вы, что ...
...нарушения правил форума наказываются. Старайтесь их не нарушать.
<< Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >>

Интернет-фестиваль Вопросы организации и проведения мероприятия (if.uz).

Ответить

Опции темы Опции просмотра
Старый 13.09.2010 04:07   #81  
Заблокирован(а)
Оффлайн
ГК Народный банк, управление Uz to'lov
Ведущий специалист
+ 0  10/10
– 0  8/3

Uzbekistan
Оффтоп:
Цитата:
Сообщение от AbuMuslim Посмотреть сообщение
умейте возмущаться молча
народная мудрость гласит: 'На вкус и цвет товарища нет'

P.S
....есть много интересный сайтов в узнете (на узбекском языке... )
Что Вы, во мне ни капли возмущения... Так... Констатация фактов
Ответить 
Старый 13.09.2010 09:48   #82  
Оффлайн
+ 1  5/4
– 0  0/0

Uzbekistan
P.S
....есть много интересный сайтов в узнете (на узбекском языке... )[/OFFTOP][/QUOTE]

Авваломбор, ўзбек тилидаги сайтлар ҳақида гапирсангиз уриб юборишяпти. Ман олдинги постларни кўрдим. Кейин тугридан-тугри жюрига тавсия (т ўғрироғи босим) кўриниб турибди. Ўзи ғолиб бўладиган сайтлар авваломбор ушбу топикда купроқ реклама қилинадиган сайтлар булса керак...Бу фестивалдан умид колмади.
Ответить 
"+" от:
Старый 13.09.2010 10:02   #83  
Real ID Group Ultimate uParty Member ЕС
Оффлайн
UZINFOCOM
Сотрудник ZiyoNET
AKA:ЕС, barbaris, arbuz
+ 10,568  16,236/8,377
– 50  472/298

UzbekistanLiveJournalАккаунт на TwitterFacebook
Оффтоп:
Цитата:
Сообщение от Николай Кузьмин Посмотреть сообщение
Так... Констатация фактов
Это констатация не фактов, а вашей неосведомленности, нелюбопытства и некоммуникабельности :-0)))
Ответить 
"+" от:
Старый 13.09.2010 14:27   #84  
Known ID Group uParty Member Ultimate
Оффлайн
+ 4,426  3,679/1,480
– 82  66/51

Uzbekistan
Цитата:
Сообщение от ufo Посмотреть сообщение
Бу фестивалдан умид колмади.
Адхамжон, «чанкок босадиган» сайтлар билан таништиринг. Менда, оддий юзерда, хохиш уйгатадиган килиб. Камина френдларига, ёри-биродарларига овоза килиши учун.
Хозирча, кандай дир ё беурин камтарлик, ёки бепарволикга ухшаб кетияпти халос.
Сайтлар тугрисида гап кетганда, менимча, аслида сиз ХХI аср одами була туриб, уз фикрингизни билдиришингиз зарур, бу, менга ухшаган о'милар учун дастак булур.
Тугри тушинган булсангиз керак, нима демокчи булганимни.
Оффтоп:
баъзилар мени дипломи бор саводсиз деб айтсалар да, сизни хурмат килганимдан, мурожат этишга журъат этдим

Последний раз редактировалось Colorado; 13.09.2010 в 14:29.
Ответить 
Реклама и уведомления
Старый 13.09.2010 14:43   #85  
Known ID Group
Оффлайн
ICT&Education
Специалист по образовательным вопросам
+ 325  195/106
– 0  1/1

UzbekistanОтправить сообщение для Sayyora с помощью ICQ
Цитата:
P.S
....есть много интересный сайтов в узнете (на узбекском языке... )[/OFFTOP]
Авваломбор, ўзбек тилидаги сайтлар ҳақида гапирсангиз уриб юборишяпти. Ман олдинги постларни кўрдим. Кейин тугридан-тугри жюрига тавсия (т ўғрироғи босим) кўриниб турибди. Ўзи ғолиб бўладиган сайтлар авваломбор ушбу топикда купроқ реклама қилинадиган сайтлар булса керак...Бу фестивалдан умид колмади.[/QUOTE]

Ушбу фестивалда сайтнинг куп тиллигига эътибор берилади. Янги кизикарли сайтлар фестивалда катнаяшпти. Улар купчиликка манзур булиши аникдир. Рахмат
Ответить 
Старый 13.09.2010 15:04   #86  
Оффлайн
+ 1  5/4
– 0  0/0

Uzbekistan
Цитата:
Сообщение от Colorado Посмотреть сообщение
Цитата:
Бу фестивалдан умид колмади.
Адхамжон, «чанкок босадиган» сайтлар билан таништиринг. Менда, оддий юзерда, хохиш уйгатадиган килиб. Камина френдларига, ёри-биродарларига овоза килиши учун.
Хозирча, кандай дир ё беурин камтарлик, ёки бепарволикга ухшаб кетияпти халос.
Сайтлар тугрисида гап кетганда, менимча, аслида сиз ХХI аср одами була туриб, уз фикрингизни билдиришингиз зарур, бу, менга ухшаган о'милар учун дастак булур.
Тугри тушинган булсангиз керак, нима демокчи булганимни.
Оффтоп:
баъзилар мени дипломи бор саводсиз деб айтсалар да, сизни хурмат килганимдан, мурожат этишга журъат этдим
Тўғри, манга ва Сизга ўхшаган "о'ми"ларга (ман бу сўзни кириллчами ёки лротинча ёзганингизга тушунмадим, худди шунинг учун ҳаволани келтира қолдим) дастак бўладиган нарса бу....шу фестивал ва унинг барча иштирокчиларгиа хурматимни билдираман ва ғолибларни олдиндан табриклаб қоламан. Битта одам гапирса ва ўз фикрини айтса бу ерда уни қўллайдиган сизга ўхшайдиган кишилардан хурсандман. Энди ман бу мавзуда бошқа ёзишим керак эмас. Фестиваль яхши ўттсин ва совринларни олишаверсин....
Ответить 
Старый 13.09.2010 15:25   #87  
Оффлайн
AKA:Nigorabegim
+ 8,360  10,318/4,529
– 37  58/50

UzbekistanОтправить сообщение для Nigora Umarova с помощью ICQОтправить сообщение для Nigora Umarova с помощью Skype™Мой КругFacebook
Цитата:
P.S
Авваломбор, ўзбек тилидаги сайтлар ҳақида гапирсангиз уриб юборишяпти. Ман олдинги постларни кўрдим. Кейин тугридан-тугри жюрига тавсия (т ўғрироғи босим) кўриниб турибди.
Фестивалда имкони борича савияли, мазмунли ўзбек тилидаги сайтларга овоз беришга ҳаракат қиламиз. Агар кимнингдир босими(тавсияси0 асосида овоз берганимда жюри сифатида қатнашмасдим. 23 та ҳайъат аъзоси 23 хил фикрга эга бўлиши табиий ҳол.
Умидингизни асло сўндирманг.
Цитата:
Ўзи ғолиб бўладиган сайтлар авваломбор ушбу топикда купроқ реклама қилинадиган сайтлар булса керак...Бу фестивалдан умид колмади.
Оффтоп:
Ҳайъат аъзоси сифатида эса шуни маълум қиламанки, каминага мавзуга кириб вақтни сафсата сотиб кетказгандан кўра амалиётда фойдали иш кўрсатган афзалроқдир...
Ответить 
Старый 13.09.2010 15:59   #88  
Оффлайн
+ 1  5/4
– 0  0/0

Uzbekistan
Цитата:
Сообщение от Nigora Umarova Посмотреть сообщение
Цитата:
P.S
Авваломбор, ўзбек тилидаги сайтлар ҳақида гапирсангиз уриб юборишяпти. Ман олдинги постларни кўрдим. Кейин тугридан-тугри жюрига тавсия (т ўғрироғи босим) кўриниб турибди.
Фестивалда имкони борича савияли, мазмунли ўзбек тилидаги сайтларга овоз беришга ҳаракат қиламиз. Агар кимнингдир босими(тавсияси0 асосида овоз берганимда жюри сифатида қатнашмасдим. 23 та ҳайъат аъзоси 23 хил фикрга эга бўлиши табиий ҳол.
Умидингизни асло сўндирманг.
Цитата:
Ўзи ғолиб бўладиган сайтлар авваломбор ушбу топикда купроқ реклама қилинадиган сайтлар булса керак...Бу фестивалдан умид колмади.
Оффтоп:
Ҳайъат аъзоси сифатида эса шуни маълум қиламанки, каминага мавзуга кириб вақтни сафсата сотиб кетказгандан кўра амалиётда фойдали иш кўрсатган афзалроқдир...

Катта раҳмат, Нигора!
Биласизми, майли бу айбимдир ёки билмаслигимдир, лекин бир-иккита масалалар бўйича ҳақли саволимга роса огоҳлантириш ва устимдан ҳар хил ҳукмларни олдим. Аслида, мани ниятим шунчаки жюри аъзолари сайтлар ҳақида фикр билдиршмасин ва кейинчалик, балки буни фестваль таишкилотчилари ўйлаб кўришар, (2011 йилда) номинацияларни бу тартибда юритсак:
Энг яхши давлат тилидаги сайт
Энг яхши рус тилидаги сайти
Энг яхши инглиз тилидаги сайт

ва энг яхши қозоқ, қиргиз, туркман, тожик ...ва ҳоказо тиллардаги сайтлар.
Энг асосийси домен УзНетда бўлсин.....
Ответить 
Старый 13.09.2010 16:04   #89  
Real ID Group uParty Member Ultimate Arsenicson
Оффлайн
Toronto Dominion Bank
Бизнес-аналитик
AKA:Arsenicson
+ 943  5,841/2,221
– 302  324/206

CanadaОтправить сообщение для Anton Kovalenko с помощью ICQОтправить сообщение для Anton Kovalenko с помощью YahooОтправить сообщение для Anton Kovalenko с помощью Skype™LiveJournalМой КругFacebook
От себя добавлю: помимо авторского контента, которого в узнете меньше, чем хотелось бы, но всё равно немало, есть и сайты госучреждений с очень полезным контентом, причём иногда даже на русском и на узбекском. Да, не все, далеко не все, да, дизайн страдает часто - но есть, значит могут. Одна библиотека мне понравилась - хоть не знаю, воспользуюсь ли сам, но по профилю, как представляется, очень хороша. Не буду сейчас называть, но надеюсь остальные "жюристы" со мной согласятся, и мы увидим эти сайты в топе.

Понравилось несколько со вкусом (и без излишеств, коими узнет грешит слишком часто) оформленных сайтов местных литераторов.

В общем, есть на что посмотреть, есть... хотя лажи во много раз больше, это тоже надо признать. Очень нехорошей лажи. От попсы уже оскомина, и от всяких рингтонов-картинок на мобильники...

И неча на зеркало пенять, неча. Интернет - отражение жизни. Что на уме - то и там, сколько раз на уме - столько раз и в интернете...
Цитата:
Энг яхши давлат тилидаги сайт
Энг яхши рус тилидаги сайти
Энг яхши инглиз тилидаги сайт
А вот с этим я КРАЙНЕ несогласен. Не надо разделять и властвовать. Наоборот, я убеждён, что предпочтение следует отдавать сайтам с одинаковым контентом на русском и узбекском языках. В особенности это касается сайтов госструктур - они просто не имеют права оставлять за бортом большую часть населения.

А разделять на номинации по языковому признаку означает признавать, что они не могут конкурировать между собой, как разные весовые категории. Это совершенно не так. По правде, меня коробит выделение "женских" сайтов - получается, либо женщина не может конкурировать в творчестве (а ведение сайта - именно творчество) на равных, либо ещё что похуже. Это всё равно как если бы на конкурсе Чайковского, к примеру, мужчины и женщины соревновались отдельно.

Последний раз редактировалось Anton Kovalenko; 13.09.2010 в 16:12.
Ответить 
"+" от:
Старый 13.09.2010 16:24   #90  
Оффлайн
+ 1  5/4
– 0  0/0

Uzbekistan
Anton Kovalenko Цитата: А вот с этим я КРАЙНЕ несогласен. Не надо разделять и властвовать. Наоборот, я убеждён, что предпочтение следует отдавать сайтам с одинаковым контентом на русском и узбекском языках. В особенности это касается сайтов госструктур - они просто не имеют права оставлять за бортом большую часть населения"

Во первых я тоже был против что сайтов раделили по ЯЗЫКОвым признакам. Но, в Форуме, я думаю Вы сами тоже читаете, основное разногласие идет,есть боязнь, что жюри не однозначно будет оцениват сайты на разных языках. Из-за одного сайта такое уже вышло.... Может, так лучше????

Последний раз редактировалось ufo; 13.09.2010 в 16:30.
Ответить 
Ответить