|
|
Знаете ли Вы, что ... | |
![]() |
...для каждой темы существует свой раздел. Изучите структуру форума. Если соответствующего раздела нет, то всегда есть раздел "Разное" :) |
<< Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >> |
Журнал infoCOM.UZ Информационно-аналитический ежемесячный журнал infoCOM.UZ |
Закрыто |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#681 | ||
![]() ![]() |
Цитата:
Цитата:
Последний раз редактировалось Shamil Eshbekov; 15.05.2008 в 09:09. |
||
|
"+" от:
|
![]() |
#682 |
![]() Xalq ta`limi vazirligi
Матбуот котиби
+ 37
13/9
– 0
0/0
![]() |
Бу PR акция дегани!!!
Мен маколага унинг муаллифига караб эмас, балки оддий бир укувчи сифатида маъкул келганлиги учун овоз берганман. Макола мавзуси жуда долзарб ва айни пайтда эълон килинган. Бугун АКТ хаётимизга кандай суръатда кириб келаётганлиги хаммамизга кундай равшан ва таълим муассалари хам бу жараёнда чеккадан томошабин сифатида эмас, балки фаол иштирокчига айланиши керак. Муаллиф маколаси айни шу максадга йуналтирилган, уни кулланма сифатида ихтиёрий фойдаланувчи ишлатса булади. Хусен Тангриевнинг маколасига факат хамкасблари овоз бераяптими деган фикрни мен шундай изохлаган булардим. Маколалар рейтинги эълон килинган мавзу рус тилида, унинг аудиторияси хам аксарият русийзабон ва ёки рус тилида ёзадиган кишилар. Улар табиий равишда узбек тилидаги маколани укишмайди. Бу уз-узидан давлат тилида ёзилган материалларнинг имкониятини чекламайдими? Кейин бу танловдан купчилик хабардор эмас, бундан бохабар булган ва макола билан шахсан танишган одамларнинг аксари хамкасбларимиз эканлиги кайсидир маънода бизнинг хатоимиз, албатта. Таргибот ва ташвикот ишлари кунгилдагидек кечмаган, лекин бу вазиятда маколага факат хамкасблар субъектив ёндашиб овоз бераяпти деган фикр сал бахсталаброк, менимча. Мен маколага объектив муносабатимни билдирганман. |
|
![]() |
#683 |
|
![]() |
#684 |
![]() ![]() |
Статистика на сегодня, по отношению к прошлым суткам:
![]() Сводная статистика: ![]() Хронология: ![]() Топ10 статей:
#685 | |
![]() ![]() Xabar
+ 745
1,505/647
– 2
1/1
![]() |
Цитата:
UZINFOCOM ва ZiyoNET ходимларининг "YOSHLAR, TЕLЕFON VA MЕ'YOR" http://uz.infocom.uz/more.php?id=266_0_1_20_M хамда Elеktron to‘lov tizimlari: kim ko‘p foyda ko‘radi?! http://uz.infocom.uz/more.php?id=292_0_1_0_M (muallif: Lutfillo TURSUNOV) маколаларига фикри кандай? Шунингдек, HIMOYALANGAN E-HUJJAT TIZIMI (muallif: Muborak MIRKAMOLOVA) http://uz.infocom.uz/more.php?id=284_0_1_0_M маколасига хам. |
|
|
![]() |
#686 |
![]() ![]() ![]()
+ 1,339
5,806/3,144
– 64
125/105
![]() |
|
|
Реклама и уведомления | |
![]() |
#687 | |
+ 174
231/104
– 0
0/0
![]() |
Цитата:
Вторая статья содержит картинок с избытком. Правда, ни одной авторской ( ну пусть и с официальными ссылками на офицаильные источники с официальным указанием оных). Тематика интересная, написано хорошо - но позвольте, это все-таки переработка других, чужих материалов? И как уже отмечалось - что означает само слово "тифлотехнологии" так нигде и не указывается. Уважаемые форумчане, давайте голосовать по велению разума, а не по велению сердца! Пусть победят достойные статьи, а не такие, за которые нам же самим будет в глубине души стыдно! Из тех статей, что УЖЕ присланы на конкурс, вполне найдется тройка-пятерка весьма достойных кандидатов! Ну и конечно, я излагаю свое мнение в рамках исключительно своего ИМХО, в рамках свободного изложения мыслей данного форума, не желая оказать ни на кого давления! Последний раз редактировалось Teem Gazeev; 15.05.2008 в 16:57. |
|
|
2 "+" от:
|
![]() |
#688 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
#689 |
+ 0
1/1
– 0
0/0
![]() |
Здравсвуйте! Меня зовут Гузаль Мустафина.
Я здесь новенькая, ничего не знаю. Так что отнеситесь ко мне благосклонно, ок? ![]() Простматривая страницы форума, я увидела, что приз в номинации "Статья, написанная студентом или учащимся" теперь присуждается за количество голосов на форуме. Меня интересует следующий вопрос: это правда? Заранее спасибо! Гузаль. |
|
"+" от:
|
![]() |
#690 | |
![]() ![]() |
Цитата:
"А за количество голосов на форуме" вручается специальный приз - 200000/100000/50000сум как "приз зрительских симпатий" ![]()
"+" от:
|
|