|
|
|
|||||||
| Знаете ли Вы, что ... | |
| ...для каждой темы существует свой раздел. Изучите структуру форума. Если соответствующего раздела нет, то всегда есть раздел "Разное" :) | |
| << Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >> | |
| Учебная литература Обсуждение учебной литературы (учебники, методические пособия и др.), в т.ч. электронные издания |
| Ответить |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#452 | ||
|
школа
учитель
+ 876
537/307
– 86
48/37
![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Ответить |
|
7 "+" от:
|
|
|
#453 |
|
Савоб керак булмаса бундай таклиф. Я вас уверяю, если вы поможете мне перевести материалы Интел на узбекский язык, то 1) получите крупный гонорар, 2) станете сертифицированным учителем Интел, 3) постараюсь предложить вашу кандидатуру на участие в ежегодной конференции BETT в Лондоне. Материал касается метода проектов. Хороший шанс, кстати.
|
|
|
|
Ответить |
|
|
#457 | |
|
Заблокирован(а)
+ 10,956
12,586/6,453
– 307
539/385
![]() |
Цитата:
Напиши книгу! ![]() Shahodat — Браво!
Последний раз редактировалось JackDaniels; 09.08.2013 в 01:11. |
|
|
|
Ответить |
|
|
#460 | |
|
Цитата:
Отрывок из моей статьи. 1. Microsoft Office пакети учун Learning Essentials қўшимча илова дастури Learning Essentials – Microsoft Office пакети учун қўшимча илова дастури бўлиб, таълимга оид шаблон ва воситалар тўпламларидан иборат. Ушбу илова-дастур икки қисмдан иборат: ўқитувчилар ҳамда ўқувчилар учун ёрдамчи воситалар. Унинг ёрдамида ўқитувчи ва ўқувчиларнинг кунлик фаолиятларини оптималлаштириш ва самарали ташкил этиш мумкин. Таълим муассасалари учун бир қанча қулайликларни тақдим этади: -Learning Essentials илова-дастурини Microsoft Office пакетидан фойдаланувчи ҳар бир мактаб Microsoft корпорациясининг веб-сайтидан бепул юклаб олиши мумкин; -Тарқатма материаллар, тестлар, ёзма ишлар, сўровномалар, анкеталар, машқлар ва бошқа ЭДМларни тайёрлашда ўқитувчининг вақти жиддий равишда тежалади; - электрон дидактик материалларни (ЭДМ) форматлаш ва таҳрир қилишга вақт қисқаради; - ЭДМларни профессионал кўринишда яратиш имкониятини беради; - Интерактив режимда ЭДМларни сичқонча тугмасини бир-неча бор босиш билан тайёрланади. Learning Essentials илова-дастурини юклаб олиш учун қуйидаги сайтга кирамиз: http://www.microsoft.com/learningess...s/default.mspx. Ушбу гипермурожаат орқали юклаб олган файлимиз компьютеримизга LrngEssl20.exe ном билан сақланади. Вот такие материалы, думаю полезнее чем бестолковые поиски друг у друга каких-то ошибок или изъянов! |
||
|
|
Ответить |
|