|
|
Знаете ли Вы, что ... | |
![]() |
...инструкция по установке аватара описана в Правилах форума. |
<< Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >> |
eSport/CyberSport Спортивные соревнования по компьютерным видеоиграм в РУз и зарубежом, Чемпионаты (WCG) по Counter-Strike, StarCraft, Warcraft, Need for Speed и др. |
Результаты опроса: Я участвую в играх: | |||
Футбол |
![]() ![]() ![]() ![]() |
29 | 43.94% |
Баскетбол |
22 | 33.33% |
Волейбол |
19 | 28.79% |
Шахматы |
13 | 19.70% |
Плавание |
17 | 25.76% |
Не участвую |
15 | 22.73% |
Опрос с выбором нескольких вариантов ответа. Голосовавшие: 66. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
Ответить |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#353 | |
![]() НАПОЛОВИНУ БЕЗРАБОТНЫЙ
+ 1,275
1,980/1,131
– 103
119/80
![]() |
Цитата:
![]() ![]() ![]()
Подозрительность - удел дураков.(Из "Трактата о дураках.") Последний раз редактировалось Oleg Pak; 14.07.2008 в 08:38. |
|
|
Ответить |
"+" от:
|
![]() |
#357 |
![]() ![]() Xabar
+ 745
1,505/647
– 2
1/1
![]() |
uGames ФУТБОЛ 12 июл куни Жаҳон иқтисодиёти ва дипломатия университети қошидаги Академик лицей стадионида uForumчилар иштирокида uGames ўйинларининг навбатдаги босқичи бўлиб ўтди. Унда uForum Panther, UZINFOCOMва uCELLжамоалари иштирок этишди. Қуръага кўра биринчи бўлиб uForum Panther ҳамда UZINFOCOM жамоалари майдонга тушишди. Ўйин вақти 15 дақиқа этиб белгиланди. Унинг асосий қисми жанговор дуранг - 3:3 ҳисобида ўз ниҳоясига етди. Пеналтилар баҳсида омад UZINFOCOM жамоасига кулиб боқди. Иккинчи баҳсда биринчи ўйин ғолиби – UZINFOCOM ўз навбатини кутиб турган uCELL жамоасига қарши майдонга тушди. Бу ўйинда толиқиш ўз сўзини айтдими ёки uCELL жамоаси яхши химояландими UZINFOCOMчилар хар канча уринишмасин гол кирита олишмади. Аксинча, баҳсга жиддий тайёргарликда келган мобил алоқа компанияси вакиллари жавобсиз учта тўп киритиб, ишончли ғалабага эришди. Учинчи учрашувда эса аламзада uForum Panther жамоаси uCELL билан куч синашди. Аввалига устунликка эришиб, ҳисобда олинга чиқиб олган uForum Panther вакиллари ўйин тугашига саноқли дақиқалар қолганда устунликни бой беришди ва кетма-кет икки тўп ўтказиб, uCELLнинг турнир ғолиби бўлишига имкон яратиб берди. Шундай қилиб, uGames футбол баҳслари ғолиби – uCELL жамоаси бўлди!!! Учта ўйиндан кейин ҳам футболга ташналик тўлиқ қонмади. Натижада uForum Panther ҳамда UZINFOCOM жамоалари ўзаро яна бир ўйин ўтказишди. Ушбу иккинчи баҳс ҳам дуранг билан якун топди. Пеналтилар баҳсида эса бу сафар омад uForum Pantherчиларга кулиб боқди. Учрашувдан тайёрланган фото-репортажни ҳукмингизга хавола қиламиз. Айтганча, аксарият суратлар муаллифи Бекзод Ғайбуллаев (камина баҳоли-қудрат майдонда тўп сурди). Бунинг учун Бекзод акага алоҳида миннатдорчилик билдирамиз. Итак, прошел очередные игры uGames. На этот раз проводился турнир по футболу. В турнире участвовали команды: ![]() uForum Panther, ![]() UZINFOCOM. Кстати, на этот раз я играл за эту команду (uForum Panther отдал меня на аренду ![]() ![]() и uCELL. Предлагаем на вашу внимание небольшой фото-репортаж: ![]() Капитан команды UZINFOCOM – Равшан Алимухамедов настраивает свою команду. ![]() Команда uForum Panther разминается… ![]() Игра начался... ![]() Атакует команда UZINFOCOMа. ![]() Но счет открыл команда uForum Panther. ![]() Рустам выполняет штрафной удар. ![]() Настоящий фанат клуба uForum Panther – Олег Пак очень пережевал за свою команду... ![]() uCELL жестко атаковал и в итоге стал победителем этого матча. ![]() Отдых после тяжелого матча… ![]() Жесткая борьба в центре поля (между команд uForum Panther и uCELL) ![]() uCELL грамотна играл в обороне. ![]() Но капитан команды uForum PantherОдил Абдуллаев нашел слабое место соперника и забил красавец гол!!! ![]() И всетаки концовке матча uCELL добавил в своей игре остроту и забил два гола. Таким образом победителем турнира uGames футбол стал команда uCELL!!! ![]() Все участники uGames ФУТБОЛ… Кстати, основном снимал Бекзод Гайбуллаев (так как я был в поле). За это ему отдельное спасибо!!! ![]() В конце игр Шамиль попросил фотографировать его с футболкой любимого юфорума. ![]() После турнира Ренат, Тимур, Шамиль, Сергей, sirius (Рустам) и я поболтали от души за кружкой пива «Гап». Наша беседа длилась уж три часа!!! В конце я хочу поблагодарить ВСЕХ участников за отличную игру!!! А от имени участников благодарю UZINFOCOM за футболки и особенная благодарность организатору турнира Одилу Абдуллаеву!!! Спасибо всем!!! |
|
Ответить |
Реклама и уведомления | |
![]() |
#358 |
![]() ![]()
+ 581
731/453
– 0
0/0
![]() |
у меня есть одна фотка, как раз перед началом матчей, остальные выложат Лутфулла и Бекзод
![]() upd: кстати уже Лутфулла опередил меня, а вот про судью всегда все забывают ![]() Последний раз редактировалось Ibrohim Djuraev; 14.07.2008 в 12:21. |
|
Ответить |
4 "+" от:
|
|