Моё меню Общее меню Сообщество Правила форума Все прочитано
Вернуться   uForum.uz > ТЕМАТИЧЕСКИЕ ФОРУМЫ > Образование > ZiyoNET > Видеохостинг uTube.uz
Сообщения за день Поиск
Знаете ли Вы, что ...
...нарушения правил форума наказываются. Старайтесь их не нарушать.
<< Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >>

Видеохостинг uTube.uz Проект бесплатного видеохостинга uTube.uz в Тасикс от Ресурсного центра ZiyoNET. Раздел ZiyoNET

Ответить

Опции темы Опции просмотра
Старый 24.09.2011 13:06   #41  
Оффлайн
+ 1,307  476/245
– 9  11/6

UzbekistanLiveJournalМой мир
Цитата:
Сообщение от Marat Bakhtiyarov Посмотреть сообщение
Айни пайтда, сайтимизда техник ишлар ўтказилаяпти. Бир пастдан сўнг сайтимизга яна бир бор кириб кўринг ва видеоларингизни юкланг.
Марат, хорошо бы ещё ввести режим редактирования названий роликов и комментов, а то у меня плохо с грамматикой родного языка...
Сегодня не могу авторизоваться на сайте.
Ответить 
Старый 25.09.2011 17:07   #42  
Real ID Group
Оффлайн
AKA:sXe
+ 974  251/141
– 0  9/4

UzbekistanОтправить сообщение для Сурайё Мусаханова с помощью ICQОтправить сообщение для Сурайё Мусаханова с помощью Skype™Мой мирFacebook
Unhappy

Цитата:
Сообщение от bekww Посмотреть сообщение
Сегодня не могу авторизоваться на сайте.
Я тоже вчера не могла. И сегодня не получается
Ответить 
Реклама и уведомления
Старый 26.09.2011 09:20   #43  
Real ID Group
Оффлайн
+ 1,272  530/291
– 15  15/6

Uzbekistan
Цитата:
Сообщение от bekww Посмотреть сообщение
Марат, хорошо бы ещё ввести режим редактирования названий роликов и комментов, а то у меня плохо с грамматикой родного языка... Сегодня не могу авторизоваться на сайте.
После авторизации на сайте вы смело можете редактировать описание своего файла.

Цитата:
Сообщение от Сурайё Мусаханова Посмотреть сообщение
Я тоже вчера не могла. И сегодня не получается
В выходные на сайте ввелись технические работы. Сегодня работы будут завершены и, думаю во второй половине дня, авторизация будет работать.
Ответить 
"+" от:
Старый 27.09.2011 08:11   #44  
Real ID Group
Оффлайн
+ 974  251/141
– 0  9/4

UzbekistanОтправить сообщение для Сурайё Мусаханова с помощью ICQОтправить сообщение для Сурайё Мусаханова с помощью Skype™Мой мирFacebook
Все еще не могу зайти и залить видео.
Цитата:
Basedir is incorrect, please set the correct basedir value in 'config' table
Ответить 
Старый 27.09.2011 09:28   #45  
Real ID Group
Оффлайн
+ 1,272  530/291
– 15  15/6

Uzbekistan
Цитата:
Цитата:
Вчера так и не успели завершить технические работы на сервере. Сегодня уже закончим и работа сайта наладится.
Ответить 
Старый 27.09.2011 10:59   #46  
Real ID Group
Оффлайн
+ 1,272  530/291
– 15  15/6

Uzbekistan
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Вчера так и не успели завершить технические работы на сервере. Сегодня уже закончим и работа сайта наладится.
Сайт вновь функицонирует. Можете смело заходить и загруждать свои видео ролики .
Ответить 
Старый 28.09.2011 08:49   #47  
Real ID Group
Оффлайн
+ 974  251/141
– 0  9/4

Marat Bakhtiyarov, спасибо! Всю ночь и утро загружала видео А планируется ли в будущем увеличить размер загружаемого видео? А то есть хорошие ролики но весят 800-900 Мб.

Оффтоп:
AbuMuslim, почему Вы ставите минусы сообщениям Марата? Что неправильно он написал?
Ответить 
"+" от:
Старый 28.09.2011 09:15   #48  
Real ID Group
Оффлайн
+ 1,272  530/291
– 15  15/6

Uzbekistan
Цитата:
Marat Bakhtiyarov, спасибо! Всю ночь и утро загружала видео А планируется ли в будущем увеличить размер загружаемого видео? А то есть хорошие ролики но весят 800-900 Мб.
Да, как я писал ранее, планируется поднять рамку до 1 гига, как только решиться вопрос с свободным местом.

Цитата:
Оффтоп: AbuMuslim, почему Вы ставите минусы сообщениям Марата? Что неправильно он написал?
Оффтоп:
Видимо он меня ненавидит, хотя не знаю по каким причинам.
Ответить 
Старый 28.09.2011 09:19   #49  
Real ID Group
Оффлайн
+ 974  251/141
– 0  9/4

Марат, спасибо большое, 1 гб было бы замечательно Будем ждать А то хочется много чего залить )
Ответить 
"+" от:
Реклама и уведомления
Старый 28.09.2011 12:55   #50  
Known ID Group
Оффлайн
+ 1,248  1,573/654
– 84  166/76

UzbekistanОтправить сообщение для AbuMuslim с помощью YahooАккаунт на TwitterFacebook
Оффтоп:
Цитата:
Видимо он меня ненавидит, хотя не знаю по каким причинам.
жа унақа ёмон кўради деманг... минуслар эса ўзингизнинг сабабсиз қўйган минусларингизга жавоб...

Умуман олганда uTube.uz учун берилаётган таклиф ва шикоятлар эътиборсиз қолмоқда... айниқса хато қилинган таржималар бўйича масала, шу-шу... қайсарлик сабабини эса била олмадим...

мана

Цитата:
Сообщение от AbuMuslim Посмотреть сообщение
1. Видеопорталда бўлимлар яхши ташкил қилинмаган, алғов-далғов бўлиб қолган. 2. "Оммабоп видео" - сўзини "Энг кўп кўрилган видеолар" сўзига алмаштириш керак 3. "Тавсия этилган видео" - ким тавсия қиляпти, аниқлаштириш керак. 4. "Яқинда қўшилган" - сўзини "Сўнги қўшилган видеолар" сўзига алмаштириш керак. 5. "Хафта видеоси" - "Ҳафтанинг энг зўр видеоси" деса бўлади... 6. Эълон қилинди: (Видеони жойловчи) ххххххх хххххххх Фойдаланувчининг бошқа видеоси (Аъзонинг бошқа видеолари) Шаҳсий ҳабар ёзиш (Мактуб юбориш) 7. Категориялар: (Бўлимлар ёки синфлар дейилиши керак) 8. Теги (бу сўз ҳам чала таржима бўлиб қолибди, теглар деб таржима қилиш керак, ёки очқич сўзлар, деб…) 9. Рейтинг: (бу ерда тушунишимча видеога баҳо берилади, демак бу сўзни ҳам баҳо бериш, деб таржима қилиш керак) 10. Ижтимоий тармоқларнинг расмчлари ва расмчаларга берилган изоҳлар ҳам таржима қилинмабди. 11. Описание - тавсиф (ёки таъриф) Комментарии - шарҳлар (ёки фикр, мулоҳазалар) Ссылка и код - ҳавола ва код Скачать - кўчириб олмоқ (юклаб олмоқ, тортиб олмоқ) 12. Кўришлар: Кўрилган: (дейилиш керак) 13. Кўришлар бўйича - Кўрилган бўйича Рейтинг бўйича - Рейтинг бўйича Бутун вақт бўйича - Бутун вақт ичида Ой бўйича - Бир ой ичида Хафта бўйича - Бир ҳафта ичида Кун бўйича - Бир кун ичида
қўшимча:
Бу ёзув видеони юклаш тугмачасини босганда чиқяпти...
Факат ID.UZ аъзочиси системага тизимга кириши мумкин

Менимча тўғриси қуйидагича бўлиши керак...
Факат ID.UZ аъзоси видео жойлаши мумкин. Илтимос ID.UZ аъзоси бўлинг ва видео жойлаштириш имконига эга бўлинг...
Ответить 
Ответить