|
|
|
|||||||
| Знаете ли Вы, что ... | |
| ...инструкция по установке аватара описана в Правилах форума. | |
| << Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >> | |
| Ижод хусусида сўз Ижод аҳли, уларнинг ғояси, ҳаёт қараши, мақсадлари, ютуқлари, орзу ва армонлари.... (Все о творчестве, о людях творчества, их идеях, взглядах, достижениях и целях, мечты…) |
| Ответить |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#432 |
|
----
operator
+ 155
69/35
– 13
2/2
![]() |
Yiqildingmi? Ko'zlaringda buncha alam
Usti boshi chang ko'rmagan erka bolam. Shiddatingni shamoliga Hushing bir zum shaydo bo'ldi. Sening ravon yo'llaringda bu tosh qaydan paydo bo'ldi? Yoki aqling ketganmidi Endi toshlar qolmagan deb? La'natlading bolam meni- -Yo'ldan toshni olmagan deb... U.Azim |
|
|
Ответить |
|
2 "+" от:
|
|
|
#433 |
![]() UZINFOCOM
Сотрудник ZiyoNet при МНО
+ 2,162
2,935/1,026
– 31
24/20
![]() |
Билдим, қаноатнинг манзили Худо,
Билдим, саодатнинг тунлари ялдо, Томирда ИШҚ деган алам уйғонса Бошингга балодир, балодир, бало, БИЛДИМ! Эҳтимол, сочларим шабнамга ювдим, Тонг чоғи, гул чоғи, дил чоғи сармаст, Хар тола домига кўнгилни илдим, Хушсиз, СИЗСИЗ, ҲЕЧ КИММАН! БИЛДИМ! Фарида Афрўз Последний раз редактировалось Nigora Umarova; 17.03.2011 в 12:28. Причина: Шеър муаллифининг номи хабарга киритилди. |
|
|
Ответить |
|
|
#434 | |
![]() |
Цитата:
She'rning muallifi garchi uforumda qatnashmasalar ham forumimizning she'riyatga oid mavzularini doimiy ravishda kuzatib boradilar. Shunga ko'ra, iltimos, mualliflarni ham ko'rsatib o'tsangiz. Agar she'r muallifi o'zingiz bo'lsangiz u holda she'rning pastiga o'z ismingizni yozsangiz. Mualliflik huquqini suiste'mol qilmaylik [/MOD] |
|
|
|
Ответить |
| Реклама и уведомления | |
|
|
#435 |
|
----
operator
+ 155
69/35
– 13
2/2
![]() |
Meni avf eting va menga,
Bunday xumor ko'zla tikilmang. Sirli so'zlar aytsangiz, kulsam Qizning ko'ngli bor deya bilmang. ... ... ... Meni avf eting va sira O'ylamang yo'q deya sevgani. Uyalaman axir har kimga: Sevganim bor mening, deganI U.Abduazimova |
|
|
Ответить |
|
"+" от:
|
|