|
|
Знаете ли Вы, что ... | |
![]() |
...инструкция по установке аватара описана в Правилах форума. |
<< Предыдущий совет - Случайный совет - Следующий совет >> |
Финансы Кредиты, банки, займы, финансы: тонкости, информация, консультации... ![]() |
Ответить |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#351 |
![]() Toza havo
qarovul
AKA:boss
+ 975
467/248
– 32
17/12
![]() |
Якинда бир нарсага гувох булдим Пайнетни вилоят булимларидан бири бир термопринтерни 2 кишига сотган , яъни бир кишига сотиб 6-7 ойдан кейин уша термопринтер номерини бошка кишига хужжатлаштириб пайнет очиб берган Биринчи киши нега мени термопринтеримни сотдинг узимга керак деса бир неча ой ишлатмадинг шунинг учун сотдим деб туриб олган термопринтер эгси каттик туриб сотган одамингни топиб берасан деса, кейин вилоят вакиллиги термо принтерни умуман пулини туламагансан деб туриб олган Менимча Пайнет вилоят булимларига хам назорат касса машинаси куйиш вакти келмадими, шунча йилдан бери улар милллион-миллион сумлик накд пулга 200 минглик аппаратни 400 мингдан сотаяпти нима учун арзимас савдо киладиган дуконларда касса машинаси буладию шундай йирик савдога эга Пайнет вилоят булимларида назорат касса машинаси куйилмайди. Агар уларда хам касса аппарат ва терминал куйилса балки барча пуллар банк оркали айланиб яширин даромадлар куринармиди, халк юкоридагидек жабр куриб колмасмиди яна билмадим бу менинг шахсий фикрим.
![]() |
#354 | |
Цитата:
вот это бизнес по нашему, дать лицензию, взяв очень неслабую пошлину, а потом её отозвать... |
||
|
Ответить |
![]() |
#358 | ||
![]() ![]() Поле деятельности
Неважно
+ 3,618
5,032/1,958
– 217
257/190
![]() |
Цитата:
Я, например, своё личное мнение могу сказать по факту обращения этой компании к Саркору. Ощущение, что это не платёжная система, а какая-то "левая" контора, у которой на официальном бланке стоит один юр.адрес, на бланке выданной лицензии - другой. При этом очень мне тогда не поверилось, что Генерального агента могли создать в сельской местности, кажется в Сырдарьинской области... А для заключения договора с провайдером никто из руководства не удосужился лично познакомиться/встретиться с теми, на ком они деньги собирались зарабатывать. ![]()
Ответить |
|