![]() |
Цитата:
|
Turk serialidagi Osiyo aynan uzim...Yoshligimdan yerda ishlar edim, uqish bahonasida chiqib ketib, sal yerdan, dala-hovlidan uzoqlashgan edim, ta'tilda faqat yerda ishalr edim o'shanda ham...endi esa oradan 15 yil o'tib yana dala-hovli, mol-qo'y, ekin ek, chopiq qil, o't ber qo'ylarga qilib yuribman, shu Osiyoni ko'rsam, o'zimni ko'rganday bo'laman, sahar, azonlab, yerga kirib, kechasi 23 gacha ishim tugamaydi, tilim osilib uxlab qolaman. Tarbiya shunaqa, doim ish ish ish...ba'zida o'ylab qolaman, mehnat meni tanlagan deb...
meni muhabbat ham, oila ham tanlamagan meni o'lay agar mehnat tanlagan....yorug' olamga kelib, ko'zim mehnatdan ochilmaydi... shunaqa kinolardan ko'p qo'yib tursa, odam o'zini ko'rganday bo'ladi..... :-) |
Турк ва корейсча сериалларни буб тургани хам дуруст, ишкилиб хиндча сериалларни беришмасинда, узи биттасидан зурга кутилгандик. бажканаликда Number 1 да хинд сохиблари...
|
Ўзимизнинг миллий сериалларни ҳам намойиш қилиб туришса яхши бўларди. "Юлдузли тунлар" романи асосида суратга олинган видеофильм анча шуҳрат қозонган! Яна ажойиб сериаллар ишланмоқда!
|
Ҳурматли форумдошлар!
Яқинда катта экранларга Зулфиқор Мусоқовнинг "Қўрғошин" фильми чиқмоқда. Шубҳасиз, кинорежиссёрнинг ушбу фильми ҳам том маънодаги ҳақиқий кино мақомига жавоб бера олса керак. Йиғилиб, шу кинога тушиш таклифига қандай қарайсизлар? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
"Кино ва томошабин ўртасидаги масофа қанчалигини билиш, кинони нимада томоша қиланаётганлигига боғлиқ, агар ТВда кўрилаётган бўлса, 2-3 метр узоқликда кўрилади, агар катта экранда томоша қилинаётган бўлса, унда масофанинг узоқлиги экран ва томошабин ўртасида 10-15 метр фарқ қилиши керак..." Бошка фикр қолмади, шекилли...
|
| Текущее время: 20:07. Часовой пояс GMT +5. |