uForum.uz

uForum.uz (https://uforum.uz/index.php)
-   Edunet.uz & Connect.uz (https://uforum.uz/forumdisplay.php?f=366)
-   -   [Проблема] Вопросы по аттестации учителей общеобразовательных школ города Ташкента (https://uforum.uz/showthread.php?t=17863)

Maulen 15.05.2012 13:50

Цитата:

Сообщение от Tulqin Eshbekov (Сообщение 730238)
Аттестацияга тайёргарлик асносида кўп ўқитувчилар ўзига хос малакасини ошириб олдилар! :)

Sizning fikringizga qo'shilaman,ammo kim qanday tayyorgarlik ko'rganligi va tashkiliy qismlar qanday o'tkaizilganligi ham katta rol o'ynaydida.Test savollari xatosiz DTSga mos bo'lsa ku nur ustiga a'lo nur aks holda holiga voy bo'lishi ham mumkinku.Menimcha test topshirishni kompyuterda topshirsa-yu shu zohatiyoq natijasini bilib ketishsa bunday mish mish bo'lmag'ur gaplar bo'lmasmidi.

Alouddin 15.05.2012 17:02

Цитата:

Сообщение от Tulqin Eshbekov (Сообщение 730295)
Ўтган йили топширгандик. Натижаси яхши чиқди! Енгил тортдим...
Бир хурсанд бўлганим, саволлар орасида: "Интернет орқали мулоқот қандай ном билан аталади?" деган савол ҳам бўлиб, жавоб вариантлари орасида "Форум" ҳам бор эди! Фахр ила жавоб ёзарканман, кўнглимда Ибрагим оғага, Нигорахонга ва барча форумдошларга ҳам ташаккур айтдим!

Мессенжер билан чат йук эканми?
Олий таълим тизимидаги домлалар форумнинг нималигини билганидан хурсанд булсалар... бу яхши курсаткич эмаску!?

dili 28.05.2012 19:15

С интересом прочитала все сообщения. Я учительница со стажом, больше 15 лет. Знаю свой предмет не на 100, а на 90 %(на 100 никто не знает). Для меня вопросы аттестации очень легкие. Но тем не менее, я не считаю себя отличной учительницей. Когда я училась в институте (окончила с красным дипломом) мне мои преподаватели говорили что из меня выйдет отличный теоретик, но учительница некудышная. Прошли годы, меня многие уважают как хорошую учительницу. Но я белой завистью завидую тем учителям, которые знают меньше меня, но умеют это правильно для учеников преподнести. Что из того что учитель знает многое, но не умеет дать это ученикам.
Ведь дело учителя учить и воспитывать. А вам господин Sergey Kelner не додали именно второго (диплом программиста надеюсь настоящий).

dili 28.05.2012 19:18

Аттестация - это не оценка уровня учителя. Знаю прекрасных учителей со второй категорией. Или без категории.

Jabbor 01.06.2012 21:20

Цитата:

Сообщение от Shahodat (Сообщение 730427)
Кстати раз уж разговор зашёл об аттестации. Кто отвечает за то, чтобы прошедшие аттестацию во-время получили свои сертификаты.Какой срок выдачи сертификатов после аттестации.

Бунга хеч ким жавоб бермайди. Аммо аттестациядан ўтолмасангиз тоифангизни пасайтиришади. Ўтсангиз сертификат беришмайди. 2006 йил аттестациядан ўтганимда ҳам, 2011 йил 1 майда аттестациядан ўтганимда ҳам сертификат беришмаган. Тарификация пайтида бироз қийнашади сертификатингиз қани деб.

Shahodat 01.06.2012 22:39

Цитата:

Сообщение от Jabbor (Сообщение 745720)
2011 йил 1 майда аттестациядан ўтганимда ҳам сертификат беришмаган.

биз хам ўтган эдик. Сертификатни энди олдик

moro3 02.06.2012 02:19

Цитата:

Сообщение от Sergey Kelner (Сообщение 726892)
P.s. и кстати - это сложно чтоль? Конечно географу это знать не уперлось, но математику, информатику или физику - должнО!

Ты пойми суть вопроса-"учителям НАЧАЛЬНЫХ КЛАССОВ".А обязательно знать даты всех приказов МНО и их порядковые номера?

moro3 02.06.2012 02:28

Цитата:

Сообщение от Sergey Kelner (Сообщение 727030)
У Вовы три яблока, а у Дуси шесть. Сколько яблок должен Вова дать Дусе, что-бы у нее было восемь яблок?"?

Это мы выпендриваемся,как же программистмана,на форумемана!

moro3 02.06.2012 02:35

Цитата:

Сообщение от Aaz (Сообщение 727950)
Какой маразматик директор фирмы устроить тесты для своих програмиистов по институтской программе?

Брааааво!

moro3 02.06.2012 08:03

Цитата:

Сообщение от Shahodat (Сообщение 745762)
2011 йил 1 майда аттестациядан ўтганимда ҳам сертификат беришмаган.

2007 йилдаги аттестация сертификатлаои аттестация варакалари билан изсиз йуколган,2011 йилги аттестация сертификатларини хали ололмадик,РайОНО да бардак,хеч ким хеч нарсага жавоб бермайди.Кимга керак бу аттестация?

Текущее время: 13:08. Часовой пояс GMT +5.