![]() |
"O'qituvchi dasturch" olimpiadasi haqida
"O'qituvchi dasturch" olimpiadasini tashkil etishdan asosiy maqsad, o'qituvchilar o'rtasida dasturlashga bo'lgan layotatli ustozlarni
izlash ular bilan doimiy hamkorlikda ishni boshlash hamda dasturchi maktabini shakillantirishdir. |
Цитата:
"Йилнинг энг яхши фан укитувчиси" курик танлови хам шулар жумласидандир. Жумладан: “Таълимда ахборот технологияларини жорий этиш бўйича электрон ўкув-методик адабиётлар ва амалий педагогик дастур воситалари республика кўрик-танлови” иштирокчиси Рахимов Гайрат Ахматкулович Сирдарё вилояти Ширин шахридаги 1-умумтаълим мактаб укитувчисининг танловга такдим килган ишини юкори бахолаш мумкин. Бундай фидоий укитувчиларни куплаб келтириш мумкин. Факат улар билан купрок хамкорликда ишлаш лозим. |
Как чувствуют себя учителя в момент, когда обнаруживают свою одежду в мелу или в клее, от стула на котором сидели? И что бы обычный учитель предпринял бы в такой ситуации?
|
Цитата:
Оффтоп: Поблагодарил учеников за внимание к своей персоне |
Оффтоп: Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
А как тогда школьники вашей школы прикалываются над учителями? |
Все зависит от учителя. Прочтите пожалуйста про Дорфмана Игоря Абрамовича http://mytashkent.uz/tag/i-dorfman/ — никому бы и в голову не пришло мазать ему стул мелом, ибо был восторг от общения с ним.
|
Цитата:
За все время работы помнится один раз выкрутили все болты из стульев. Провела с эти классом несколько уроков стоя в коридоре. Так они после этого выкрутили болты со стульев в других классах и закрутили стулья в моем. Потом имела дела с разгневанными коллегами :)) Воторой прикол помнится - это запуск команды перезагрузки всех компьютеров по сети. А больше и не помню |
Оффтоп: А меня в классе пятом или шестом учительница так меня возбуждала. Мне даже стыдно было за свою страсть. Но поделать ничего не мог. Извращенный я наверное:) |
Текущее время: 03:22. Часовой пояс GMT +5. |